El Nino klopt aan de deur

by Dennis Goedegebuure

Al meer dan een week hebben we hier in de Bay Area te kampen met slecht weer. Hoewel het nog wel mee valt in vergelijking met de regen die we in Nederland vaak gewend zijn, is het voor de omgeving hier een “winter om niet te vergeten”. November tot maart is het regen seizoen in San Francisco en omstreken. Dus nog iets meer dan 2 maanden tot we weer korte broeken en slippers uit de kast kunnen trekken!

Veel van de regen en stormen worden door mijn collega’s aan El Niño toegerekend. ik weet niet zeker of deze mensen net zo goed zijn in amateur weersvoorspellingen als bijvoorbeeld in Paid Search, maar ik wil het graag van ze aannemen.

Vorige week hadden we een enorme storm te pakken, waarbij zelfs een tornado alarm werd afgegeven voor het gebied in ons postcode gebied. Het zal vast een vals alarm geweest zijn, omdat het alarm snel weer werd ingetrokken.

Toch heb ik onderstaande screenshot kunnen nemen van Weather.com.

image

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics