Gratis Antivirus, Trojan Horse Verwijderen

by Dennis Goedegebuure

Een Trojan Horse op je computer kan erg vervelend zijn! Hoewel de anti-virus programma’s van Symantec of McAfee nog altijd de beste zijn, of het iets goedkopere F-Secure, om je te beschermen tegen een computer virus, trojaans paard of een een computer worm, er komen meer gratis ant—virus software programma’s op de markt. Deze kunnen als een goed alternatief gebruikt worden wanneer je snel een oplossing nodig hebt om je computer te beschermen voor weinig tot geen geld. Zorg er dus voor dat je computer niet in een schakeltje van een botnet gebruikt wordt!

Computer worm

Foto credit: http://www.flickr.com/photos/photos_by_chrystal/ / CC BY-NC-ND 2.0
Microsoft heeft een vernieuwde versie van het gratis anti-virus programma gelanceerd, voorheen Windows Live OneCare. Het gratis programma tegen computer virussen is gelanceerd onder de naam: Security Essentials. Het kan gratis gedownload worden van de Microsoft website. De gratis Security Essentials kan gebruikt worden op Windows XP, Vista en Windows 7.

Eerder heb ik altijd Windows Defender aangeprezen, maar nu kan je dus ook de gratis Security Essentials downloaden van Microsoft. Hoewel Windows Defender een goede eerste horde voor een hacker kan zijn, McAfee is nog altijd de beste beveiliging.

Je kan niet voorzichtig genoeg zijn, en de investering in een goed anti-virus programma betaald zich zeker een keer terug, dus wees niet bang dat je teveel uitgeeft aan beveiliging!

{ 5 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics