OshKosh te koop

by Dennis Goedegebuure

Ze zeggen altijd dat je je eigen dogfood moet eten om echt te weten wat mensen doormaken bij het gebruik van je product. Dus ben ik maar weer een keer begonnen met de verkoop van artikelen op eBay.

Altijd als ik terug in Nederland ben, krijg ik vragen of ik een keer OshKosh kleertjes mee kan nemen voor de kids. Aangezien we afgelopen zondag naar de outlets bij Gilroy geweest zijn, heb ik een aantal Oshkosh broekjes gekocht. Deze staan nu te koop op eBay: Oshkosh

Van de Oshkosh website:

OshKosh, wie kent dit leuke kinderkledingmerk met de kenmerkende blauwe/roze en rode strepen niet? Na een aantal jaar zijn we weer helemaal terug op de Nederlandse markt. Onder een nieuwe naam: Original Stripes.
De klassieke gestreepte tuinbroeken zijn precies het zelfde, net als de veelgeprezen hoge kwaliteit en onverwoestbare stof. Voor alle kinderen van 3 maanden tot 10 jaar die van spelen houden!

image

Maar ook Ralph Lauren is ook in de verkoop. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, dus zeker een koopje.

Mocht je interesse hebben in een bepaald artikel, laat het mij dan maar weten via de reakties hieronder. We kunnen natuurlijk ook op bestelling leveren.

{ 2 comments… read them below or add one }

Kirsten

Geachte heer/mevrouw,

Voor mijn dochter heb ik een knuffel van osh kosh uit een eerder collectie. Heeft u enig idee of ik daar nog aan kan komen………..

fransje huisman

hallo, ik ben naarstig op zoek naar de tuinbroekjes van het merk ‘oshkosh’ , voor onze kleinzoon van 3 maanden. (maar het mag ook een grotere maat zijn).
het is in den haag in alle bekende winkels niet te vinden.
als u mij hiermee kunt helpen zou dat heel erg fijn zijn.
vriendelijke groeten, fransje huisman

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics