Die krijg je terug…

by Dennis Goedegebuure

Heb je dat ook wel eens gehad… dat je ouders iets tegen je zeiden, en er achter aan je wensten dat je het zelf nog eens een keer tegen je eigen kind zou zeggen. Nou ik had er een vandaag…

Ik was vroeger nog wel eens erg druk. Ik wilde vooral altijd de clown uithangen, waarbij ik soms mijn ouders tot wanhoop bracht. Dan werd mij nog wel eens gezegd, "Niet altijd de clown uit willen hangen"

Vandaag betrapte ik mijzelf erop dat ik exact dat zelfde tegen mijn dochter zei. Bij het avond eten klom ze bijna ondersteboven uit haar stoel. Ik pakte haar vast en maande haar tot rust met de woorden:

"Niet altijd de clown uit willen hangen"

Ai, toen het over mijn lippen was, merkte ik het…

Wat zal er nog meer allemaal terug komen?

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics