Deyan Hugh Goedegebuure

by Dennis Goedegebuure

Afgelopen dagen was het behoorlijk stil op The Next Corner. Daar is een goede reden voor: Fioontje en ik hebben de afgelopen dagen in het ziekenhuis doorgebracht. Niets ernstigs, juist erg mooi weer. We hebben afgelopen dinsdag ons tweede kindje mogen verwelkomen: Deyan Hugh Goedegebuure.

 

Deyandaddy

Hij werd rond 17.44 (PST) plaatselijke tijd geboren in het ziekenhuis: California Pacific Medical Center via een keizersnede.

Deyan woog bij zijn geboorte 3372 gram, en is 19.5 inches lang. Dit is omgerekend 49.5 cm. Moeder maakt het ook goed, en krijgt na anderhalve dag al weer behoorlijk wat praatjes.

Joolsje kwam gister kijken naar haar kleine broertje. Ze wist zich nog niet goed een houding te geven, en raakte al snel over gestimuleerd. Maar ze wilde gelukkig wel haar kleine broertje een hoop kusjes geven.

Over twee daagjes mogen we met de kleine Deyan naar huis, en zullen we zien hoe we de komende weken met z’n viertjes gaan overleven. Jools gaat tegenwoordig naar Daycare, dus dat scheelt al wel wat voor Fioontje.

Het was weer een prachtig moment om bij te zijn, en Deyan is nu al een hartebreker bij alle zusters in het ziekenhuis. Hij is echt wel het knapste jongetje van de afdeling!

Deyan 102

{ 4 comments… read them below or add one }

Jaap en Maureen Houtkamp

Van harte gefeliciterd met jullie Deyan.
Liefs Jaap en Maureen

Jaap en Maureen Houtkamp

Van harte gefeliciterd met jullie Deyan.
Liefs Jaap en Maureen

AJ

Gefeliciteerd, ook met de nr. 1 G-rank voor “Deyan Hugh” 🙂

DennisG

@Jaap & Maureen
Bedankt voor de felicitaties, het geboortekaartje moet al in de bus liggen denk ik.
@AJ
Thanks, nu weet je ook precies wat ik doe bij eBay.. 😉

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics