Creatief met Technologie

by Dennis Goedegebuure

Creatief met Skype video conferencing.

Stel je voor, Het Nederlands elftal speelt een wereld wedstrijd op het EK, en je hebt geen mogelijkheid om de wedstrijd te zien omdat je in het buitenland werkt. Wat doe je dan…? Ik kan je vertellen, je wordt aardig creatief. Vooral wanneer je hoort dat het al 2-0 staat tegen de huidig wereld kampioen.

Gister bevond ik mij dus in deze situatie, en begon creatief na te denken. Toen ik uit de meeting met een of andere VP kwam, waar ik overigens luid en duidelijk liet weten dat het 2-0 was nadat ik sms-jes gekregen had, belde ik direct naar Nederland met een idee. Als ze in Nederland nu eens een TV voor de computer zouden zetten, en ik zou inbellen met Skype Video conferencing, dan zou ik alsnog de wedstrijd live mee kunnen genieten…

Uiteindelijk heb ik maar een paar minuten kunnen kijken, voordat ik weer in een volgende meeting moest. Gelukkig is er dan nog altijd twitter, waardoor ik op de hoogte gehouden kon worden 🙂 Zie hier het verdere verloop:

Mijn oproep om de tussenstand:

image

Vanuit Parijs Martijn

image

En vervolgens kreeg ik de tussenstand door via Scott in LA:

image

En dan konden we natuurlijk lachen om mijn Italiaanse collega’s die ook even lieten weten dat ze er niet echt blij mee waren om afgedroogd te worden:

image

Don’t you just love Skype &Twitter…

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics