Baby geluiden in de buik

by Dennis Goedegebuure

Ik heb speciaal een nieuwe gadget gekocht om de nieuwe brabbel geluidjes van Jools op te kunnen nemen, en deze voor altijd te bewaren. Vroeger maakte mijn moeder altijd bandjes terwijl ze voor ons voorlas, het is toch jammer dat deze waarschijnlijk verloren zijn gegaan. Bandjes zijn zo achterhaald…

Maar met de hedendaagse technologie maak je al snel een goede opname die digitaal op je computer of een CD bewaard kan worden. Of je zet de .wav gewoon op het internet… Ik heb een Roland Edirol R-09 gekocht waarmee je heel gemakkelijk wav’s of mp3’s kan opnemen.

Roland-Edirol-R-09

Download hier de eerste opnames van het nieuwe gebrabbel van Bo-Jools: (let op 32 mb, dus duurt een tijdje. rechter muisklik op de link en safe op je computer) 4/11/2008 brabbel Jools.

En wat denk je, het kwam vandaag goed van pas. Bij de OBGYN (gyneacoloog) hebben Fioontje en ik het hartje van ons nieuwe kindje horen kloppen. En dank zij mijn nieuwe gadget, kan ik dit moment nu delen op mijn blog, met vrienden en familie in Nederland. Baby geluiden in de buik.

Graag hoor ik van iedereen hier in de reakties of dit niet ontzettend speciaal is…

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics