Sugardaddy opnieuw top search woord

by Dennis Goedegebuure

En opnieuw is Sugardaddy.com het woord wat de meeste traffic heeft gebracht naar The Next Corner in de maand juli. Vorig jaar november was Sugardaddy.com ook al het woord wat het meeste bezoek opleverde.

suggardaddy top search word

Het begon allemaal met een aflevering van Dr. Phil, waarin een man en een vrouw zaten die elkaar gevonden hadden op Sugardaddy.com. Een site waar vermogende mannen een vrouw kunnen vinden. Vrouwen schrijven zich in om een man met geld te vinden: een Sugardaddy (suikeroompje).

Sugardaddy.com at Dr Phil show

Nadat ik zoveel verkeer gekregen had op dat ene zoekwoord, had ik een code van het partner programma gezet, waarmee ik geld kon verdienen. En een week geleden bleek dat erg goed te werken: Sugardaddy.com Pays off. Er bleek een cheque van $120 thuis bezorgd te zijn.

Maar wat wil het geval nu weer, gister is er weer een cheque bezergd. Deze keer voor $90! Haha dat is al $210 in een maand. Als dat zo doorgaat ga ik een Sugardaddy.com site opzetten waarbij het meteen redirect naar de echte site, en kassa!

We zullen zien of het de komende maanden nog meer kan opleveren. En dat begon allemaal met de Dr. Phil show… Die staat dus vanaf nu altijd aan, 8 uur zit ik klaar met camera en blocnote 🙂

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics