Sugardaddy.com pays off

by Dennis Goedegebuure

Last year I described a Dr Phil show about the dating website Sugardaddy.com. The post appeared high in the Yahoo index, while the complete text is in Dutch. Strange… But still Yahoo visitors seems to be interested in the Sugardaddy.com site, so here is the link, and good luck 🙂

Vorig jaar beschreef ik een Dr. Phil show over Sugardaddy.com. Sugardaddy.com is een website waar vermogende mannen een jong hertje aan de haak kunnen slaan. Natuurlijk kan dit alleen maar in de Verenigde Staten gebeuren.

Al snel bleek The Next Corner vrij goed voor het keywoord Sugardaddy.com gevonden te worden, en dan met name in de zoekmachine van Yahoo. Ik heb vrij veel verkeer in de eerste maanden van dit jaar via Sugardaddy.com gekregen.

Dit bracht mij op het idee om de url’s naar de site te vervangen met affiliate linkjes. Voor elke nieuwe betaalde aanmelding via mijn site krijg ik dan betaald.

Nou dat is niet een slecht idee gebleken. Vandaag belde Fioontje mij op om te vertellen dat er een cheque in de post gekomen is van Sugardaddy.com. Ik dacht eerst dat het een geintje was, maar het bleek dat ik via mijn blog $120 verdiend had!

Nu kan iedereen extra geld verdienen via Sugardaddy.com

Heerlijk zo’n geldmachine… Laat maar komen die Sugardaddies.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics