Jong Oranje kampioen

by Dennis Goedegebuure

Het is hier ook niet ongemerkt voorbij gegaan. Jong Oranje heeft weer even laten zien wie er de baas is in Europa. Ik kijk nu al uit wanneer deze jonge spelers zich kunnen gaan manifesteren op het hogere niveau. Tot twee keer achter elkaar toe Europees kampioen worden is niets niks.

En de jongens hebben hier in San Francisco in ieder geval een grote fan! Bo-Jools moest en zou haar sjaaltje op hebben, het hele weekend. Dat bracht geluk zei ze. Nou dat hoop ik dan maar, want dan mag ze dat sjaaltje om de 2 jaar op doen. Tijdens het Europees kampioenschap voerbal, en elk wereld kampioenschap voetbal.

Dat zou wat zijn, elk EK en WK de cup naar Nederland te dragen.

Bo-Jools fan van jong oranje

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics