Fire in Palo Alto

by Dennis Goedegebuure

Maandag reed ik op de 280 terug van San Jose naar San Francisco. Van een afstand zag ik al dat er wat gaande was verder naar het noorden, maar toen ik bijna bij de afslag naar Palo Alto was, waar de Stanford universiteit is, zag ik pas dat er een grote brand gaande was. Met vliegtuigen en helicopters was de brandweer aan het blussen. Doordat ze uit de vliegtuigen chemicalieen op de brand gooiden, kreeg de rook een rode kleur.

Later leerde ik dat het om een bush fire ging, dus niet veel materiele schade.

Big fire in Palo Alto - small 2

Big fire in Palo Alto - small 3

Big fire in Palo Alto - small 5

Big fire in Palo Alto - small 6

In de laatste foto zie je een vliegtuig richting de brand duiken.

Robert Scoble heeft ook foto’s op zijn blog staan.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics