Muse in concert – San Francisco

by Dennis Goedegebuure

Gister avond ben ik nog naar het concert van Muse geweest. Julian, had kaartjes meegenomen, dus nadat we zijn blog grotendeels in elkaar gezet hadden, hebben we nog genoten van een klein concertje.

Muse is net uitgeroepen als Best British band op de NME awards. De zanger van Muse, Matthew Bellamy speelt zowel gitaar als de piano, was af en toe gewoon briljant. Wat een getalenteerde musicus. Christopher Wolstenholme, de bassist, was de coole dude die met z’n basgitaar laag hangend rustig over het podium struinde. De drummer, Dominic Howard, wist soms het publiek volledig op te zwepen door te gaan staan achter zijn drumstel, en met z’n drumstokjes in de lucht tegen elkaar te slaan.

Ik heb zeker genoten van het concert van Muse, en het was een welkome afwisseling in mijn drukke week. Zo’n maandag avondje naar een concert is een goede manier om wat stoom af te blazen. En met een goede band als Muse op het podium, ben je verzekerd van wat ontspanning.

Ik ga in ieder geval eens kijken of ik hier en daar wat Muse CD‘s op de kop kan tikken.

Hieronder twee filmpjes die ik geschoten heb bij het concert van Muse in San Francisco op 9 april 2007.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics