Englishchannelswim.com

by Dennis Goedegebuure

Een collega van mij, Julian Green, zal in juni het engels-franse kanaal gaan overzwemmen. Hij wil een van de eerste 1000 mensen zijn die dat hebben gedaan. Mijn vorige manager, David Knight, heeft dat ook al een keer gedaan, en toen hij aan de franse kant van het kanaal kwam, is hij omgekeerd.

Julian wil zijn voorbereidingen allemaal met de hele wereld delen, en had het blog van David gezien. David heeft in november vorig getracht de Ultraman competitie in Hawai te voltooien, maar sneuvelde in het zicht van de finish.

Aussieultraman.com staat nog steeds vol met de verhalen van destijds. David heeft echter geen tijd meer met zijn nieuwe baan om te blijven bloggen.

Julian  is naar mijn huis gekomen en we hebben de eerset stap gezet om zijn blog te ontwerpen. check maar eens op: Englishchannelswim.com

Er moet nog het een en ander aan gebeuren, maar het fundament is klaar.

Julian zal met deze aktie geld inzamelen voor twee goede doelen. Dus als je toch gaat kijken op zijn blog, klik dan even op de advertenties! (deze staan er nunog niet op, maar zullen een dezer dagen wel verschijnen.)

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics