Shuttle to work

by Dennis Goedegebuure

Daar is die dan, de eBay shuttle. Vandaag is de eerste dag van de test dat er een shuttle bus rijdt van San Francisco naar San Jose.

eBay park shuttle bus to work

Om een uurtje of 7 ging ik weg van huis, om er zeker van te zijn dat ik de shuttle niet zou missen. Deze maakt maar vier stops in San Francisco, en daat dan direct over highway 280 naar het kantoor in San Jose. Ideaal, aangezien ik dan gewoon vanuit de bus kan werken, en natuurlijk bloggen zoals dit stukje.

In de bus is er wireless internet, maar de bandbreedte moet gedeelt worden tussen alle laptops, dus geen grote files downloaden of YouTube movies bekijken.

7.10 stond ik op de hoek van Mission en 16th street, niet de meest aangename plek in de stad, vooral snachts niet. Maar dat hangt er natuurlijk ook van af hoe street wise je bent.

De bus kwam keurig op tijd, en voor iedereen lag er een onbijt pakket op de stoel. Water, appel en energybar. Ook had iemand voor iedereen Donuts meegenomen, dus het voelt net als een schoolreisje 🙂

Ik denk niet dat ik iedere dag met de shuttle zal reizen. Je bent dan toch enorm gebonden aan tijden. Maar het is een goede moment om eens weer in boeken te duiken die al lang op me lagen te wachten. En bijkomend voordeel is natuurlijk dat Fioontje nu de auto tot haar beschikking heeft.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics