BBQ met een stel hollanders

by Dennis Goedegebuure

Martijn, mijn collega bij eBay Nederland, was op een bedrijven bezoek reis in de Bay Area met een heel stel andere entrepeneurs vanuit Nederland. Het leek mij dus gezellig om deze mensen te ontmoeten en een BBQ te organiseren bij mij thuis.

Jake Blok organiseerd wel meer van dit soort dingen. Vorig jaar heb ik nog meegedaan met een van zijn Techcrossings sessies. Op de site I have a Wish kan je verder lezen wat Jake zoal bezighoudt.

Dus dat was me wel rennen geblazen, zelf op zondag vanuit Nederland terug gekomen, en dan maandag alweer werken. Vervolgens op dinsdag een beetje bijtijds weggegaan op het werk, om snel de HotDogs en Hamburgers in te slaan.

 

Ik zorgde voor het eten, zij voor de drank. En dat heb ik geweten. Op een doordeweekse dag met zoveel drank in huis, is niet zo’n goed idee gebleken. Vooral het meegaan naar het centrum om een uurtje of 1 heb ik de volgende dag geweten. Ik was niet vooruit te branden. In ieder geval heb ik voor de komende weken wel drank in huis.

Gelukkig komt Fioontje zometeen aan hier in SF. Dan zijn we tenminste weer bij elkaar.

{ 2 comments… read them below or add one }

Jacob

Moet je eens proberen in het weekend zonder drank. Das pas erg!

Dennis Goedegebuure

@ Jacob,
Wat moet ik dan precies proberen? Zonder drank op gaan werken?

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

Real Time Web Analytics